GROZLJIVKA NA PARKIRIŠČU: Vpil, grozil, razbil steklo vozila in jo zabodel

Kronika

Na območju Most v Ljubljani naj bi danes prišlo do poskusa uboja. Policisti namreč obravnavajo primer huje poškodovane 36-letne ženske, ki jo je po doslej znanih podatkih z ostrim predmetom zabodel 36-letni osumljenec, njen nekdanji partner, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Ženska je zdaj v UKC Ljubljana, njeno življenje je ogroženo.

Kot so v sporočilu za javnost navedli ljubljanski policisti, so bili o dogodku obveščeni danes nekaj po 13. uri. Oškodovanka je po prvih podatkih z vozilom parkirala na enem izmed parkirišč na območju Most. Do vozila je prišel osumljeni, ki je vpil in ji grozil ter razbil steklo vozila, nato pa oškodovanko povlekel iz njega in jo zabodel z ostrim predmetom.

Žensko so odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, njeno življenje pa je ogroženo. Osumljenec je po dejanju s kraja pobegnil, kmalu po dogodku pa so ga policisti prijeli na območju Zaloga in mu odvzeli prostost. Policisti zdaj nadaljujejo zbiranje obvestil in intenzivno kriminalistično preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja poskusa uboja. Več podrobnosti zaradi preiskave, ki še poteka, niso mogli posredovati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija