GROZLJIVE PODROBNOSTI NESREČE NA ŠMARSKI CESTI: Prometni znak motoristu odtrgal nogo

Kronika

Kot smo poročali, se je v četrtek zvečer na cesti od Kopra proti Šmarjam zgodila hujša prometna nesreča. Zdaj so na dan prišle še grozljive podrobnosti. Motorist je v nesreči ostal brez noge.

Fotografija je simbolična. 

Prometna nesreča se je na Šmarski cesti zgodila v četrtek nekaj minut pred 22. uro. Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper, je 51-letni državljan Italije zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padel z motorjem. Po padcu je drsel po betonskem robniku, padel na desni bok motorja in z nogo priletel v prometni znak. Motorist je obležal v travi ob vozišču, motor pa je drsel še naprej po vozišču, vanj je nato z avtomobilom trčil državljan Hrvaške. Motorist, ki se je pri padcu poškodoval, je bil odpeljan v bolnišnico, so zapisali na koprski PU.

Mediji zdaj poročajo, da je 51-letni motorist v nesreči ostal brez noge. Nogo naj bi mu odtrgalo pod kolenom, ko je priletel v prometni znak. Hudo poškodovanemu tržaškemu motoristu naj bi odločilno pomagal priseben voznik, ki je poškodovancu prevezal nogo in tako zaustavil krvavitev.

Koprski policisti so ugotovili, da je tehnični pregled za motorno kolo potekel že septembra 2018, motorist pa je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Živaj |  02 .06. 2020 ob  07: 49
Karma is a bitch.
Danjel |  31 .05. 2020 ob  17: 15
Potem ko mi kdo reče da motor ni nevaren berem takšne... Motor me je videl do 18.ga ko sm naredil izpit za avto in čau za vedno. Nevaren je več kot avto.