GROZLJIV POSNETEK UGRABITVE PEDOFILA: Deklico potisnil v avto, a ga je videl prisebni 16-letnik (VIDEO)

Kronika

Na spletu je zaokrožil grozljiv video posnetek ugrabitve 9-letne deklice na ulici v Rusiji. Ugrabil jo je pedofil, a je imel pri svojem početju nekaj smole, saj ga je videl 16-letnik, ki je tudi slišal dekličine klice na pomoč.

16-letni Vyacheslav Doroshenko se je po košarkarskem treningu sprehajal po zasneženih ulicah Irkutska, ko je nenadoma zagledal moškega, ki je potisnil deklico v avtomobil. Deklica je vpila, na pomoč. Hitro se je ozrl naokrog in stekel do edinega človeka, ki je bil v bližini. 28-letni Gleb Sizykh je ravno končal delovno izmeno v tovarni in je ogreval svoj avto, da se odpelje domov.

Najstnik mu je povedal, kaj se je zgodilo, zato sta skupaj pohitela proti avtomobilu, ki se je hitro odpeljal mimo njiju. Sedla sta v avto 28-letnika in pohitela za njim. Pedofil je s svojo Toyoto zapeljal v slepo ulico, Gleb pa mu je preprečil pot ven.

50-letni ugrabitelj oziroma pedofil, ki je bil leta 2017 izpuščen iz zapora, potem ko je prestal zaporno kazen zaradi dveh posilstev, se je ob soočenju z 28-letnikom zmedel in deklico izpustil. Dejal je, da je mislil, da je njegova sestra, da je stala pri ograji in jokala. Gleb je deklici izročil telefon, da je lahko poklicala meter, ugrabitelj pa je ta čas uspel pobegniti.

Policisti so ga prijeli v manj kot eni uri. Med preiskavo dogodka je moral, med drugim, demonstrirati ugrabitev. 28-letnega Gleba je ruska policija odlikovala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija