GLASBENIKI, ŠE IMATE ČAS: Podaljšan je rok za oddajo skladb za MMS 2020

Piran

Iz Avditorija Portorož-Portorose sporočajo, da so zaradi trenutnih razmer, ki so nastale zaradi epidemije covid-19, podaljšali rok za oddajo skladb za sodelovanje na 40. Festivalu melodije morja in sonca 2020 (MMS 2020).

Kot pravočasne se bodo upoštevale skladbe poslane po pošti s priporočeno pošiljko, ki bodo označene s poštnim žigom oddaje do vključno dne 29. maja, in skladbe poslane po pošti z navadno poštno pošiljko, ki bodo prispele na naslov Avditorija Portorož do vključno dne 29. maja do 12. ure, kar bo označeno s prejemnim žigom naslovnika. Naslov, na katerega pošljete pošiljke, je Avditorij Portorož-Portorose, Senčna pot 8 A, 6320 Portorož.

Organizatorji festivala si pridružujejo pravico, da rok oddaje pošiljk ponovno podaljšajo, v kolikor bi to narekovali sprejeti državni ukrepi zaradi epidemije. Točen termin izvedbe festivala bo znan naknadno. Prav tako si organizatorji pridružujejo pravico, da festival MMS 2020 zaradi zdravstvenih, epidemioloških ali gospodarskih razmer ne izvedejo v tekočem letu.