ČIGAV JE BERLINGO? Na Primorskem ukraden avto našli v Genovi (FOTO)

Kronika

V Hrušici je bil 9. aprila ukraden Berlingo svetlo modre kovinske barve, registrskih tablic KP ZK 516, o čemer je bila obveščena tudi policija. Avto so zdaj priče opazile v Genovi, ko pa so obvestili slovensko policijo, so jih ti napotili na italijanske kolege, ti pa so le skomignili z rameni. Najditelji zato lastnika zdaj iščejo prek spleta. Na strani vozila je sicer slabo viden napis Moratori d.o.o., odstranjene so zadnje luči, odlomljeno desno vzvratno ogledalo. V notranjosti pa so opazili prazne konzerve in srebrno zaščitno pokrivalo.

"V centru Genove (Italija) smo ob cesti opazili parkiran Citroen berlingo, modre barve, z bistriškimi registrskimi tablicami: KP ZK-516. Ker je bil kar daleč od doma in s priprtimi stranskimi vrati, je pritegnil našo pozornost," svoj zapis začenja uporabnica družbenega omrežja Facebook, ki je v skupini VKV-Veš kaj več delila zgornjo fotografijo. Odpravili so se na uradno spletno stran slovenske policije, kjer so na listi ukradenih vozil naleteli na točno ta avto.

"Takoj smo kontaktirali slovensko policijo, ki pa nam je rekla, da ne morejo narediti nič in naj se obrnemo na italijansko policijo," piše in nadaljuje, da so se s prijatelji zato napotili na lokalno policijo, jim razložili, da je vozilo ukradeno, saj je prijavljeno na listo ukradenih vozil v Sloveniji. "Tam so nam le skomignili z rameni in rekli, da bodo videli, če lahko kaj naredijo." Ker so dobili občutek, da se organi pregona ne bodo kaj preveč trudili pri iskanju lastnika vozila, prosijo, če kdo pozna lastnika vozila, naj ga obvesti, da je avto v Genovi, je še zapisala najditeljica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Yasmin |  28 .04. 2019 ob  23: 33
-1
Ma ke bedarija..Na policiji po reg.tablici tocno vedo kdo je lastnik.To je ocitno falsa novica.