ČRN DAN ZA SLOVENSKE CESTE: V prometnih nesrečah ugasnila tri življenja (FOTO)

Kronika

Danes smo že poročali o tragični prometni nesreči, ki se je ponoči zgodila na štajerski avtocesti, v kateri je bilo deset ljudi poškodovanih, ena oseba pa je na kraju umrla. Žal moramo ponovno poročati o tragičnem izidu še dveh prometnih nesreč. Ena se je dopoldne zgodila na podravski avtocesti pri Podlehniku v smeri proti Mariboru. Po do zdaj zbranih podatkih je tovorno vozilo trčilo v dve ustavljeni vozili, v nesreči je ena oseba umrla, drugih poškodovanih ni bilo. Udeleženci so po dosedanjih ugotovitvah tuji državljani.

Nesreča na podravski avtocesti

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, je do nesreče na podravski avtocesti v bližini bencinskega servisa v Podlehniku, v kateri so bili udeleženi dve tovorni in eno kombinirano vozilo, prišlo ob 10.23.

Ogled kraja prometne nesreče so pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika na Ptuju in v navzočnosti pristojne dežurne državne tožilke opravili policisti Postaje prometne policije Maribor. Zaradi prometne nesreče je bila podravska avtocesta proti Mariboru zaprta.

Ob 16.12 pa je na cesti Kočevje–Ljubljana, malo pred naseljem Nove Ložine, vozilo trčilo v drevo. Voznik je ostal ukleščen v vozilu. Gasilci PGD Kočevje so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom izvlekli preminulega voznika, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija