BREZPLAČNA KAVA IN ROGLJIČEK NA BENCINSKIH SERVISIH OMV: Za vse, ki so v trenutni krizi na prvih bojnih linijah

Slovenija

V prvih bojnih linijah se vsak dan borijo zdravstveni delavci, laboranti, prostovoljci in njim podobni. Da bodo njihovi težki trenutki vsaj malo lažji, jih na bencinskih servisih skupine OMV čakata brezplačna rogljiček in kava.

V času, katerega živimo danes, se zdravstvo - del družbe, ki že tako rešuje življenja - še dodatno žrtvuje, da lahko pomaga prav vsakemu, ki potrebuje pomoč. Njihova misija presega vsako delitev, tako politično kot kulturno. Za vsakega napnejo vse svoje moči, da mu lahko pomagajo. 

Zgodbo o solidarnosti tako nadaljuje tudi skupina OMV, ki bo vse, ki kakorkoli pripomorejo k boljši zdravstveni oskrbi v teh težkih časih, obdarila s kavo in rogljičkom. Zakaj? Ker ravno ti posamezniki omogočajo družbi, da kljub omejitvam, še vedno deluje in sobiva.

Za lepo gesto so se odločili tudi zato, ker bi jim želijo vsaj nekako zahvaliti.

307.000-KRAT HVALA! Regional je najbolj bran regionalni portal v Sloveniji in primorski medij z največjim dosegom v državi

Po podatkih merjenja obiskanosti spletnih strani (MOSS), sindicirane raziskave neprofitnega značaja, ki poteka pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ), je v obdobju od 1. oktobra 2020 do 31. oktobra 2020 Regional bralo kar 307.306 oseb.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija