ZGODAJ ZJUTRAJ INTERVENCIJA V PIRANU: Domačinka kršila nočni mir, končalo se je z globo

Kronika

Piranski policisti so ob 2.30 posredovali na Vodnikovem trgu, kjer je nočni mir kršila 41-letna domačinka. Izdali so ji plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 196 klicevObravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo, tri tatvine, dve kaznivi dejanji grožnje in nasilništva, zaradi kršitev javnega reda in miru pa so posredovali petkrat.

Včeraj popoldne sta neznanca v eni od koprskih trgovin ukradla dva napihljiva supa znamke Mistral. Škode je za 600 evrov. Policisti tatova še iščejo.

Ob 0.22 so na Šmarski cesti policisti ustavili 35-letno voznico, ki ji je alkotest pokazal 0,77 mg/l alkohola. Prepovedali so ji nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Čaka jo zagovor pred sodnikom za prekrške.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali devet ilegalnih prebežnikov. Pri Podgorju so prijeli tri državljane Bangladeša, pri Ocizli Turka in pri Zabičah pet Pakistancev. Vsi bodo vrnjeni na Hrvaško.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija