ŽELITE NEPOZABEN SEKS? Ta tri astrološka znamenja so najbolj seksualna

Astro

Ste kdaj spali z nekom, ob katerem se vam je zdelo, da vas je popeljal v drugo dimenzijo? Zelo velika možnost je, da je bil vaš ljubimec rojen v katerem od teh treh astroloških znamenj, ki veljajo za najbolj seksualna.

To še ne pomeni, da druga astrološka znamenja niso sposobna delati čudežev v postelji. Je pa res, da Škorpijoni, Ovni in Biki (no, Levi so jim tudi blizu) spadajo med tiste srečneže, ki so jim mojstrske sposobnosti med rjuhami prirojene.

Škorpijon: kralj orgazmov

Škorpijoni so znani po svojih posteljnih sposobnostih in so najbolj seksualno znamenje horoskopa. So zelo čustveni in ambiciozni, obe te lastnosti pa znajo preliti v seksualno doživetje, ki ga boste občutili kot najbolj intenzivno vožnjo svojega življenja. Skoraj telepatsko razumejo partnerjeve potrebe in znajo brskati po najtemnejših kotičkih njegove duše, dokler ne odkrijejo vseh skritih poželenj, ki jih izpolnijo z osupljivo nadarjenostjo ...

Oven: divja žival

Ko si Oven nečesa zaželi, to želi takoj. In to vključuje tudi osebo, ki jo hoče zvleči v svojo spalnico. 'Napadel' vas bo na tak način, da se boste ob njem počutili kot najbolj seksi oseba na svetu. Počutili se boste tako zaželeno, da mu ne boste mogli reči ne. Ovni so znani po tem, da partnerja vržejo na najbližjo razpoložljivo površino in zrušijo vse, dokler po tleh ne leži polomljeno steklo. Seks z Ovnom je bolj razburljiv od vožnje na vlaku smrti in bo zagotovo ena najbolj nepozabnih izkušenj v vašem življenju.

Bik: kot pravi Romeo

V nasprotju z Ovnom, Bik obožuje predigro. To zodiakalno znamenje je popolnoma uglašeno z vsemi petimi človeškimi čuti in poskrbel bo za to, da boste vzburjeni povsod po telesu. Vašo kožo bo ljubkoval, dokler ne bo gorela, ljubil vaše ustnice, dokler ne bodo bolele, in vam umazano govoril, dokler vaša domišljija ne bo podivjala. Ob vsem tem vas bo gledal kot najbolj veličastno bitje, ki ga je kdajkoli videl. S svojim početjem vas bo popeljal čez rob naslade in prosili boste za to, da si vas vzame. In ko bo to storil, bo to ena vaših najbolj zadovoljujočih izkušenj vseh časov.

Deli novico:

zapuščena |  18 .11. 2018 ob  18: 30
Kaj pa, če je vse res? Rekla bi, in ostala živa, da je pomembno samo to, da ti je partner NORO všeč...pa ni važno, četudi je podgana po kitajskem horoskopu
vse res |  18 .11. 2018 ob  18: 21
jaz oven moja oven.njami
Ostala znamenja? |  18 .11. 2018 ob  17: 56
-4
se po tem članku le samozadovoljujejo.
ŠKORPIJON |  18 .11. 2018 ob  17: 01
100 % VSE RES !!!!
Justino |  18 .11. 2018 ob  16: 53
Brez oralne predigre zame ni dober sex.
xxx |  18 .11. 2018 ob  16: 18
Mogoče je pa vse res.