ŽELI SE POROČITI Z DUHOM, A SE ON V CERKVI NE POČUTI UDOBNO: "Grozili so nama z eksorcizmom" (FOTO, VIDEO)

Trendi

38-letna Brocarde je kantavtorica iz Anglije, ki se je zaljubila v duha viktorijanskega vojaka po imenu Edwardo. Trdi, da se je duh pojavil pri njej doma in od takrat sta skupaj. Kot vsi pari imata nesoglasja, a večinoma uživata v ljubezni.

"Z Edwardom se trenutno 'pričkava' o datumu poroke. Hočem poroko poleti, a on sovraži vročino. Prisežem, da se je spremenil v popolnega norca in njegov seznam zahtev raste iz dneva v dan," je povedala Brocarde.

Edwardo je bil po njenih besedah ​​vedno temperamentne narave, a zdi se, da poroka iz njega izvabi najslabše.

View this post on Instagram

A post shared by Brocarde (@brocarde)

Brocarde in duh komunicirata na nenavadne načine. Ko se Brocarde tušira, naj bi ji Edwardo pogosto pošiljal sporočila. "Po mojem telesu pošilja vroče in hladne signale. Ko ga kaj vprašam, on najde način, da mi odgovori," je razkrila.

Vendar se je poroka z duhom izkazala za težak zalogaj. Par je bil namreč zavrnjen s strani kar nekaj cerkva, ki njuno poroko vidijo kot bogokletstvo.

View this post on Instagram

A post shared by Brocarde (@brocarde)

"Izgnali so naju iz nekaj cerkva in nama grozili z eksorcizmom. Edwardo se je že večkrat pojavil v cerkvi, a se tam ne počuti udobno," je rekla Brocarde, ki si je oblikovala poročno obleko v viktorijanskem slogu.

View this post on Instagram

A post shared by Brocarde (@brocarde)

Težave povzroča tudi izbira svatov. Edwardo naj bi si obupno želel, da bi bil eden od njegovih sovojakov njegova priča, a je leta 1875 šel v pekel in od takrat ni dosegljiv.

Duh je Brocarde zasnubil novembra 2021. Potem, ko sta se sprla, je našla diamantni prstan na svojem vzglavniku in rekla "da", poroča Metro.co.uk.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  26 .02. 2022 ob  01: 18
Ni problem v veri ker ti pomaga skozi zivljenje zatakne se v interpretaciji kaj je nekdo skusal povedat...
Evo zdej smo imeli pandemijo je blo enih teorij da pece glava
 |  23 .02. 2022 ob  11: 06
regional, uredništvo..
APEL
kaj lahko prenehate s takimi članki?
al prav ne
zakaj iz sebe delate budale
zakaj objava takih bolanih
zakaj objava od tistega izginulega tipa k vse s SLO boli kurec ker ni slovenc!!!!!! je hrvat ki izginil v srbiji pa naj oni pišejo o tem ..ma kaj res ne razumete
to je apel
nehajte s tem tipom
pa pište raje o pogrešanem otroku iz italije , nam je zgodba bolj blizu,,dajte no
aja ne briši kometarja raje kej upoštevajte
td |  19 .02. 2022 ob  18: 45
@mimi, ja, res, ampak ne pozabit, da je na še večjih nebulozah nastalo krščanstvo. pa skoraj vse druge religije. Danes bi taki preroki, ki se pogovarjajo z gorečim grmovjem, ki jih bog daja navodila, za žrtvujejo lastnega sina, ... končali na zaprtem oddelku, tako pa so začeli danes največjo religijo. Če si vztrajen ....
Alozi |  19 .02. 2022 ob  15: 05
Ne razumem, zakaj takšni ljudje ne poiščejo pomoč...