ZAPISALA SE JE V GUINNESSOVO KNJIGO REKORDOV: Manekenka z najdaljšimi nogami na svetu (FOTO, VIDEO)

Trendi

Ekaterina Lisina je ženska iz Rusije, ki je postala zvezda in se uvrstila v Guinnessovo knjigo rekordov zaradi svojih izjemnih mer. Njeni nogi merita neverjetnih 133 centimetrov, kar ji prinaša naziv lastnice najdaljših nog na svetu. Tudi sicer je zelo visoka, saj meri več kot 204 centimetre, kar jo postavlja na prvo mesto med najvišjimi manekenkami na svetu. A kljub svoji izjemni postavi ima Ekaterina težave pri zmenkih.

Preden je postala manekenka se je ukvarjala s košarko in bila zelo uspešna košarkarica. Leta 2008 je celo osvojila bronasto medaljo na olimpijskih igrah v Pekingu. Toda kljub svoji karieri v športu se je kasneje odločila za modno pot in začela delati kot manekenka.

Čeprav Ekaterina dosega veliko uspehov, ima tudi nekaj težav, ki jih mora premagovati. Povedala je, da je njen videz za mnoge ljudi impresiven, vendar pa se ji moški pogosto zdijo prestrašeni zaradi njene postave. "Vse življenje so me ljudje čudno gledali na ulici," je povedala za Daily Star in razkrila, kako se ji moški pogosto približajo, ko sedi in so šokirani, ko vstane. "Nihče ne pričakuje, da bom tako visoka, odzivi na njihovih obrazih pa so neprecenljivi," je dodala.

Kljub temu vztraja, da je treba sprejeti in ceniti svoje telo, pa naj bo kakršnekoli oblike in velikosti. Prav tako poudarja, da se ne bi smeli osredotočati samo na videz, temveč tudi na notranjo lepoto in osebnost. Postala je vzor mnogim ljudem po vsem svetu, saj s svojo zgodbo dokazuje, da lahko ljudje dosežejo velike stvari, če verjamejo vase in si prizadevajo za svoje cilje. Svoje fotografije in video posnetke redno deli na družbenih omrežjih ter druge spodbuja, naj sledijo svojim sanjam in se ne pustijo ovirati zaradi svoje zunanje podobe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  11 .03. 2023 ob  22: 49
Dela pa video vsebine le s pigmejci...hahahahaha