ZANOSILA, KO JE BILA ŠE DEVICA: Nedolžnost je izgubila v petem mesecu nosečnosti

Trendi

Nicole Moore iz Portsmoutha je razkrila, da je zanosila pri 20. letih, ne da bi sploh imela spolni odnos s fantom. Kot pravi, sta za intimo našla "druge načine".

Fotografije so simbolične.

Zaradi svojega zdravstvenega stanja, s takratnim fantom ni mogla imeti spolnih odnosov, je pojasnila. Ima namreč vaginizem: zategovanje nožnične stene. Zaradi tega v svojo nožnico ne more vstaviti niti tampona, poroča Dailymail.

A kljub temu je zanosila. Njena hčerka Tilly ima zdaj že osem let.

28-letnica je povedala, da ji medicinske sestre, ki za njeno stanje niso vedele, ne bi nikoli verjele, da je zanosila kljub temu, da je devica. Poiskala je drugo mnenje in potrdili so ji, da je možno zanositi brez penetracijskega spolnega odnosa.

"Celo mladost nisem mogla vstaviti tampona, zato sem vedela, da nekaj ni povsem v redu," je pojasnila. A zdravniki so ji kljub vsemu govorili, da ni nič narobe. Kot pravi, je zato nekaj časa samo verjela, da je nekaj narobe z njo.

Kot pojasnjuje, je poskušala imeti spolni odnos s takratnim partnerjem, očetom njunega otroka. "Poskusila sva, vendar je bilo nemogoče," je dejala.

Pojasnila je, da sta s partnerjem našla druge načine za intimo, brez da bi imela spolni odnos.

Kljub temu je zanosila. Test je naredila v službi med odmorom za kosilo in bil je pozitiven. "Nisem mogla verjeti, bila sem tako šokirana in zmedena," pripoveduje.

Kot pravi, ji je uspelo zanositi tako, da so se njegove spolne tekočine približale njeni nožnici.

Kasneje je obiskala terapevta, ki se je specializiral za vaginizem. Ta jo je naučil, kako lahko svoje stanje premaga. Naposled je le lahko imela spolni odnos, in sicer v petem mesecu nosečnosti.

Kot pravi,o ji prijateljice nadele prav posebe vzdevek, in sicer Devica Marija

Čeprav jo je bilo strah poroda, je Tilly na svet prijokala brez težav. "Tilly je zagotovo moj mali čudež. Skupaj imava najboljše življenje in to, da sem jo dobila, je najboljša stvar," zaključuje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  08 .03. 2021 ob  18: 47
alora je anka marija the devica jemala vaginizem ?! ali ... ?