ZA PLASTIČNE OPERACIJE ZAPRAVILA CELO PREMOŽENJE: "Ženske me sovražijo in pravijo, da jim bom ukradla moža" (FOTO)

Trendi

Triintridesetletna Tracy Kiss, mama samohranilka iz Velike Britanije, je v zadnjih 15 letih prestala mnogo lepotnih operacij. Poslužila se je štirih operacij prsi, brazilskega dviga zadnjice, popraviti si je dala nos, dvakrat se je poslužila korekcije oči in lahko se "pohvali" tudi z designersko vagino. Prestala je namreč labioplastiko oz. operacijo sramnih ustnic.

"Ženske me sovražijo in pravijo, da jim bom ukradla moža. Vendar nisem kriva jaz, če me moški gledajo. Poleg tega mi očitajo, da sem gnusna porno igralka, barbika in slaba mati. Veliko sem delala na svojem videzu, del mojih operacij pa je bil storjen tudi iz zdravstvenih razlogov," se zagovarja Tracy.

Njena misija izboljšanja videza s pomočjo plastične kirurgije se je začela, ker je bila v najstniških letih negotova glede svojega videza.

"Sošolci in drugi učenci so mi govorili, da sem grda. Nisem bila ena izmed priljubljenih in lepih deklet," se spominja Tracy.

Prvo operacijo je opravila leta 2006, ko je pri 18 letih prestala korekcijo prsi. "Ko sem odraščala, so bile moje prsi videti kot koničasti tulci. Zelo sem pogrešala ženstvenost," je dejala.

Tracy je poleg plačevanja za plastične operacije zapravila pravo bogastvo tudi za tetovaže, botoks, polnila za ustnice in podobno. Do zdaj je za vse svoje posege odštela približno 50 tisoč funtov.

"Nekateri hodijo na luksuzne počitnice, jaz pa na plastične operacije," je dejala.

Tracy se ne namerava ustaviti z operacijami. V prihodnosti si želi popraviti veke in priznava, da bo verjetno v roku desetih let šla na zategovanje obraza.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  01 .03. 2021 ob  08: 17
po moje bi bilo boljše, da je zapravljala za počitnice , toda vsak ima svoje veselje....
Istriano |  01 .03. 2021 ob  07: 44
Edino, kar se ne da napolniti ali nabildati so možgani.
Komentar |  28 .02. 2021 ob  18: 29
Brez problema ji dam da mi čuva mojega tastarga !
Ištrijan |  28 .02. 2021 ob  15: 58
Ogabna počačkana spaka....bljak!
vseved |  28 .02. 2021 ob  14: 35
Neokusno in negravžno.