Z LETI JE SPOLNOST VEDNO BOLJŠA: Če boste upoštevali te nasvete, pa bo seks vrhunski!

Trendi

Na svoj 55. rojstni dan si je newyorški pisatelj in seksualni terapevt Ian Kerner zaželel, da bi se lahko pogovoril s 25-letno verzijo sebe in mlajšemu sebi dal nekaj nasvetov. Ker je to nemogoče, se je odločil, da bo nasvete za izboljšanje spolnega življenja delil z javnostjo.

1. Svoje spolno zdravje jemljite resno. Bodite proaktivni. Preverite na primer raven testosterona in določite svojo začetno vrednost. S spolnim zdravnikom se redno pogovarjajte o spolnem zdravju. Jejte, telovadite in seveda ne pozabite na seks. Verjemite mi, da bo seks za vas v prihodnje tako pomemben kot zdaj, morda celo bolj.

2. Bodite odprti za spremembe. Naj bo vaš spolni organ v vašem spolnem življenju potnik in ne voznik. Navadite se o spremembah, ki se nanašajo na seks, pogovarjati s partnerjem oziroma partnerko.

3. Zabavajte se! S starostjo je seks veliko lažji. "Zdaj, ko so moji otroci odrasli in imajo svoje življenje, sva z ženo manj pod stresom in imava več prostega časa. Nič več zaklepanja vrat spalnice. Hudiča, sploh nama ni treba seksati v spalnici! Pri 55 letih se resnično počutim, kot da sem na višku seksualnega življenja," pravi Kerner.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  04 .09. 2021 ob  16: 48
tako je,bodite odprti za spremembe,veleva sex mojster,pozabil je dodati ,torej tudi svingerstvo,razbije monotonost