VRHUNEC FUTSAL SEZONE: Bronx Škofije v finalu pokala četrtič zapored

Slovenija

Ta konec tedna 2. in 3. marca bo na sporedu prvi vrhunec Futsal sezone. V termah Olimie, ki so tudi pokrovitelj tega tekmovanja se bo odvijal zaključni turnir slovenskega futsal pokala. Del tega pomembnega dogodka bo znova tudi KMN Bronx Škofije.

Bronxi so očitno postali specialisti za slovensko pokalno tekmovanje. Potem, ko so izločili dva prvoligaša, Benedikt in Vrhniko, se bodo četrtič zapored udeležili finalnega turnirja štirih najboljših ekip. To bo že skupno šesta udeležba rumeno modrih, kateri so v tem tekmovanju tudi rezultatsko zelo uspešni, saj so se kar tri krat uvrstili v veliki finale, leta 2013 pa so pokal tudi osvojili.

Žreb Bronxom ni bil naklonjen, saj so za nasprotnika v polfinalu dobili izjemno močni Maribor. Čeprav bo na nasprotni strani igrišča profesionalna ekipa vijoličastih, Bronxi v Podčetrtek ne odhajajo zgolj na oddih, so še sporočili iz kluba. Pokalno tekmovanje je specifično, kjer favoriti ne zmagujejo vedno, a Škofijoti se nadejajo izločiti nasprotnika in v nedeljo nastopiti v velikem finalu. Tako kot vedno jim bo ob strani stala tudi večja skupina zvestih navijačev.

V soboto 2. marca bosta na sporedu oba polfinala:

Ob 17.00 FC Litija - FC Dobovec MB Monting              prenos v živo na www.nzs.si

Ob 19.30 Futurenet Maribor - Bronx Škofije              prenos v živo na www.nzs.si

V nedeljo 3. marca bo veliki finale zmagovalcev polfinalov. Tekma se bo pričela ob 19.15 in si jo bo možno ogledati v živo na TV SportKlub 1.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija