VOZNIKI POZOR: Na primorski avtocesti v smeri Kopra nastal daljši zastoj (FOTO)

Slovenija

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste sta na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem proti Kopru zaprta vozni in počasni pas. Nastal je daljši zastoj. Vozniki naj pustijo med ustavljenima kolonama dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil. Potovalni čas pa se zato podaljša za 30 minut.

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je nastal 500 metrov dolg zastoj.

Vozniki osebnih vozil na mejnem prehodu Starod za vstop v državo čakajo do dve uri, na Gruškovju do eno ter na Jelšanah in v Metliki do pol ure. Za izstop na Starodu, Obrežju in Metliki do pol ure, na Gruškovju pa do eno uro. Vozniki tovornih vozil čakajo za vstop v državo na Gruškovju in Obrežju do dve uri.

Na cesti Domžale-priključek Domžale, na avtocestnem nadvozu, promet zaradi del poteka izmenično enosmerno. V času konic so možni zastoji na izvozih Domžale.

❗❗Na primorski avtocesti se je zgodila prometna nesreča, med Vrhniko in Logatcem proti Kopru sta zaprta vozni in počasni...

Objavil/a Promet.si dne Sreda, 14. julij 2021

Regionalna cesta Lipnica-Gobovce bo zaradi del zaprta predvidoma do 14. avgusta.

Na ljubljanski severni obvoznici je med Bežigradom in Novimi Jaršami oviran promet zaradi obnove vozišča.

Na dolenjski avtocesti je med Obrežjem in Drnovim promet urejen po polovici avtoceste dvosmerno. Zaprto je tudi počivališče Čatež proti Ljubljani.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija