VOZNIKA V BERTOKIH USTAVILI KAR DVAKRAT: 57-letnik je vozil pod vplivom alkohola

Koper

V Bertokih so zasegli osebni avto 57-letnemu vozniku z okolice Kopra. Dotični voznik je bil ustavljen že dobro uro pred tem, ko so policisti ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola (0,43 mg/l), kar pomeni, da je bil ustavljen dvakrat v istem dnevu. Vozniško dovoljenje mu je bilo začasno odvzeto.

Policisti Policijske uprave Koper (PU Koper) so v zadnjih 24 urah intervenirali v 30 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 143 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo in zasegli tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v štirih primerih

V četrtek, 3. decembra ob 10. uri dopoldan je policiste poklical voznik osebnega avtomobila in povedal, da je na avtocesti od Postojne proti Studencu peljal za tovornim vozilom s polpriklopnikom, ko je s polpriklopnika na njegov avto padel kos snega ali ledu.

Peljal je za tovornim vozilom in policistom sporočil lokacijo. Prometni policisti so ustavili tovorno vozilo romunskih registracij. Voznik tovornega vozila je bil 42-letni državljan Romunije. V vožnji za njim so tudi policisti zaznali, da so iz polpriklopnika odpadali kosi snega in ledu. Romunu so izdali globo, ki jo je poravnal na kraju.

V Postojni so policisti 17-letnemu domačinu zasegli osebni avto, ker ga je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Na cesti Strunjan – Dobrava so zasegli vozilo še 23-letnemu vozniku, ker ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja.

3. decembra popoldan je nekdo v eni od koprskih trgovin ženski ukradel torbico, v kateri je imela dokumente, bančno kartico in gotovino ter telefon znamke Huawei.

Ilegalne migracije v zadnjih 24 urah

Policisti so v Šembijah obravnavali 4 državljane Bangladeša, pri Starodu šest državljanov Afganistana, pri Šembijah sedem državljanov Bangladeša in dva državljana Afganistana in pri Šembijah ponovno 21 državljanov Pakistana, štiri državljane Bangladeša in enega državljana Indije.

Med Starodom in Podgradom so obravnavali 21 državljanov Afganistana, pri Poljanah štiri državljane Afganistana in dva državljana Pakistana, v Jelšanah enega državljana Albanije, pri Kopru tri državljane Pakistana in dva državljana Afganistana. Skupaj so policisti obravnavali 78 ilegalnih migrantov. Vsi postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija