DVAKRAT TRČILA V PREDORU KASTELEC: Policisti voznike preverjali z alkotesti, nekaterim odvzeli vozniška dovoljenja (FOTO)

Kronika

V nedeljo ob 21.11 je voznica osebnega avtomobila v predoru Kastelec iz neznanega razloga zapeljala najprej v levo, trčila v robnik, nato zapeljala še desno in trčila v steno. Odpeljana je bila v Splošno bolnišnico Izola, sledi ji plačilni nalog, so sporočili s koprske policijske uprave (PU).

Voznica je v vozilu prevažala tudi dva psa, ki v nesreči nista bila poškodovana, v nadaljnjo oskrbo pa ju je prevzelo zavetišče, so na Facebooku sporočili gasilci PGD Materija. Zaradi nesreče je bil predor Kastelec približno eno uro zaprt za promet.

PROMETNA NESREČA - PREDOR KASTELEC, 15.05.2022 ob 21.17 V predoru Kastelec je voznica osebnega avtomobila, ki je vozila...

Objavil/a PGD Materija dne Ponedeljek, 16. maj 2022

Med vikendom so policisti sicer na območju PU Koper odredili 137 preizkusov alkoholiziranosti, od katerih je bilo 12 pozitivnih. V šestih primerih je bilo voznikom tudi odvzeto vozniško dovoljenje.

Poostren nadzor vožnje v naravnem okolju

Policisti so poostreno nadzirali tudi vožnjo v naravnem okolju in pri tem odkrili več kršitev. Ustavili in kontrolirali so 37 vozil. Ugotovili so sedem kršitev zakona o gozdovih, ko so osebe vozile po gozdnih ali požarnih poteh, za kar je predvidena globa 400 evrov ter šest kršitev cestnih pravil (ob tem so izdali štiri plačilne naloge in izrekli dve globi).

V okolici Loke pa so odkrili nelegalen odpad na kmetijskem zemljišču. Postopek bo gozdarska inšpekcija predala kmetijski inšpekciji

"S tovrstnimi nadzori bomo nadaljevali," napovedujejo na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija