VNOVIČEN NAPAD PSA NA OBALI: Pogrizel lastnika in njegovega ljubljenčka, ki je moral na kirurški poseg

Kronika

Skoraj dnevno v zadnjem času poročamo o primerih psov, ki bodisi ogrožajo mimoidoče ali jih celo napadejo. Tak primer se je včeraj zgodil domačinu na sprehodu med Gažonom in Baredi, kjer je na cesti njegovega psa napadel drugi pes pasme kavkaški ovčar. Ko ju je ločeval, je tudi njega ugriznil v prst desne roke, so sporočili s koprske policijske uprave, kjer še zbirajo informacije o dogodku.

Napadeni domačin je bil po šivanju rane odpuščen iz izolske bolnišnice, njegov pes pa je pri veterinarju, kjer opravljajo kirurški poseg.

Napad psov na občanko se je pred novim letom zgodil tudi v Boninih, kjer so domačinko pogrizli sosedovi mladiči pasme anatolski ovčar. V ponedeljek pa je Koprčanka prijavila lastnika, ki je brez povodca sprehajal psa, ki jo je nekoč že napadel. V nedeljo pa je policijo poklicala občanka Komna, na dvorišče katere je prišel pes in renčal, vseeno pa ji ga je uspelo zapreti v svoj pesjak, dokler ponj ni prišel lastnik. Pred dobrim tednom dni je pes v Sežani celo napadel otroka.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  29 .01. 2020 ob  18: 10
-4
SKRAJNI ČAS, DA SE UVEDE ZAKONSKA PREPOVED POSESTI PSOV.