VLOMILI V PRIMORSKO ŽUPNIŠČE: Bodite pozorni na sumljive osebe in vozila!

Kronika

Neznani storilec je dopoldne vlomil skozi vhodna vrata v župnišče v Braniku in si pri tem prilastil nekaj gotovine. Policisti okoliščine kaznivega dejanja še preiskujejo, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica, kjer ob tem ponovno svetujejo vsem, da se ob tatvinah in vlomih do prihoda policistov ničesar ne dotikajo ali premikajo.

Policisti svetujejo, da v primeru odkritih tatvin in vlomov nemudoma pokličejo najbližjo policijsko postajo ali na interventno številko policije 113 ter da do prihoda policistov ničesar ne prijemajo ali premikajo zaradi morebitnega poškodovanja ali uničenja sledi, ki bi lahko pripeljale do odkritja storilca kaznivega dejanja.

Prav tako pozivajo vse, da več pozornosti namenijo morebitnemu zaznavanju sumljivih oseb in vozil po vaseh oz. v stanovanjskih soseskah večjih mest. Občani lahko policistom pomagajo pri izsleditvi storilca tudi tako, da si poskušajo zapomniti čim več podatkov o storilcu, kot so njegov videz, smer bega in prevozno sredstvo, s katerim se je odpeljal, so še navedli na Policijski upravi Nova Gorica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija