VLAMLJAL IN KRADEL V SREDIŠČU KOPRA TER NA ŠKOFIJAH: Ko so ga drugič prijeli, ga je sodnik 'strpal' v pripor

Kronika

Koprski policisti so v drugi polovici novembra, decembra in še januarja letos zabeležili več velikih vlomnih in drznih tatvin ter odvzem motornega vozila. Večina kaznivih dejanj se je zgodila v središču Kopra in na Škofijah. Policisti so prijeli 38-letnika doma iz okolice Kopra, ki ga sumijo, da je omenjena dejanja zakrivil. V preteklosti so ga za istovrstna kazniva dejanja že obravnavali, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

38-letnika so policisti pridržali 16. decembra lani, dan kasneje so pridobili odredbo sodišča in pri njem opravili hišno preiskavo. Predmetov, ki bi bili povezavi z že omenjenimi kaznivimi dejanji, niso našli. Moškega so zato izpustili na prostost.

A je že takoj spet pričel vlamljati in krasti predvsem v središču Kopra, zato so ga ponovno osumili. Zoper 38-letnika so vložili kazensko ovadbo za 10 velikih tatvin in za odvzem motornega vozila. Ponovno so ga prijeli 17. januarja letos, dva dni kasneje ga je zaslišal koprski preiskovalni sodnik in ga poslal v pripor.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija