VABILO LOKALNIM DRUŠTVOM IN KLUBOM: Sodelovanje pri dogodku 'Lifeclassov športni dan'

Piran

V organizaciji hotelov LifeClass Portorož bo v petek, 1. septembra, na plaži Meduza v Portorožu, potekal športno-zabavni dogodek 'LifeClassov Športni Dan', namenjen otrokom in mladini. Dogodek se bo odvijal med 14.00 in 19.00.

Namen tematskega dne je zagotoviti srečanje za otroke in najstnike, katerim bo omogočeno, da raziskujejo in se poglobijo v različne hobije in dejavnosti. Mladim želijo omogočiti, da se preizkusijo v novih aktivnostih in tako spoznajo skrite talente ali se navdušijo za nove športe.

Zato vsa športna in mladinska društva ter klube iz občin Piran, Izola, Koper in Ankaran vljudno vabijo k sodelovanju in doprinosu k dogodku.

Program dogodka bo med drugim vključeval:

- Predstavitev športnih društev z nastopom ali drugo aktivnostjo po želji društva

- Predstavitev mladih talentov

- Športni poligon

Možnosti in načine izvedbe predstavitve svojega dela, predstavitve članov ter promocije svoje dejavnosti lahko društva in klubi preverite neposredno z organizatorjem dogodka.

Sodelovanje na dogodku je brezplačno

PRIJAVE

Za sodelujoča društva in klube sprejemajo prijave od ponedeljka, 14. avgusta, do petka, 25. avgusta pri Vodji animacije hotelov LifeClass Portorož, Sari Gavrilović na telefonu: 051 276 772 ali preko e-mail naslova: Sara.Antic@lifeclass.net.

Vljudno vabljeni.