NESREČO PRI POMORSKI ŠOLI POVZROČIL 19-LETNIK: Trije poškodovani najstniki, čaka ga ovadba (FOTO)

Kronika

Sinoči ob 23.00 se je na ulici Obala v Portorožu zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili dve osebi huje poškodovani, ena pa lažje. 19-letni državljan Srbije je vozil iz smeri Pirana proti Luciji in zaradi neprilagojene hitrosti v blagem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom.

Mladi voznik je trčil v betonski robnik, od tu je avtomobil bočno drsel po kolesarski stezi in pločniku ter nazadnje trčil v kovinski drog javne razsvetljave, kjer se je prevrnil. V vozilu sta ostala ukleščena in poškodovana voznik ter 19-letni sopotnik, doma s Celjskega. Oba so iz zverižene pločevine rešili gasilci.

Drugi sopotnik, 19-letnik doma iz okolice Ljubljane, je sedel zadaj in je iz vozila uspel priti sam. Vsi trije so bili zaradi poškodb prepeljani v izolsko bolnišnico.

"Po prihodu na kraj nezgode smo ugotovili, da so bile v nesreči udeležene tri osebe. Ena oseba se je že pred prihodom gasilcev sama rešila iz vozila, ostali dve osebi pa so gasilci morali rešiti s tehničnim posegom. Ti dve osebi sta bili resneje poškodovani in sta bili s strani reševalnih služb odpeljani na zdravljenje," nam je povedal poveljnik gasilske operative Jan Brodar.

Mladega Srba čaka kazenska ovadba zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bujenabrigu |  10 .02. 2022 ob  21: 35
Samo da so vsi ostali zivi lahko bi se drugace koncalo. Dobro da ni kaksen revez peljal po kolrsarski stezi!