V PIRANU IŠČEJO VEČJE ŠTEVILO OSEB: Zanima jih predvsem vaš videz

Piran

Da je Piran priljubljena filmska kulisa pričajo številni tam posneti filmi, glasbeni spoti in reklame. Med 19. septembrom in 1. oktobrom 2022 bo znova prizorišče snemanja, tokrat tujega filma. Zaradi tega ustvarjalci iščejo večje število oseb. 

V tujem filmu, ki ga bodo čez nekaj tednov snemali v Piranu, nastopa veliko statistov, zato ustvarjalci iščejo vse, ki bi si želeli postati del snemanja. Snemali bodo med tednom, po ves dan. Sodelovanje bo plačano, poskrbljeno pa bo tudi za hrano in pijačo, piše v povabilu.

Zainteresirane polnoletne osebe vabijo na avdicijo, ki bo potekala v nedeljo, 4. septembra, od 11. do 18. ure in v ponedeljek, 5. septembra, od 14.30 do 20. ure v Pastoralnem kulturnem centru Georgios v Piranu.

????AVDICIJA - CASTING ???? Zagrabi priložnost in postani filmska ⭐️???? Cogli l’opportunità e diventa una ⭐️ del cinema ????

Objavil/a Okolje Piran dne Četrtek, 01. september 2022

Če se avdicije ne boste mogli udeležiti, bi pa pri snemanju vseeno radi sodelovali, se lahko prijavite po elektronski pošti na naslov filmPiran2022@gmail.com. Poleg osnovnih podatkov morate priložiti še fotografijo, na kateri se dobro vidi vaš obraz, ter konfekcijsko številko, številko noge, pa tudi podatek o višini in teži.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija