V KOPRU POLICISTU PRESEKALA POT: Odpeljali so ga v izolsko bolnišnico

Kronika

Včeraj popoldne je 59-letna voznica v Kopru z avtomobilom zapeljala izpred zdravstvenega doma proti športni dvorani. Ko je z vozilom pripeljala do križišča, pri vključevanju v promet na prednostno cesto ni pustila mimo vseh vozil, ki bi jih pri prečkanju prometnega pasu z vožnjo sekala. Takrat je po prednostni cesti proti križišču na Ljubljanski cesti pravilno pripeljal policist na službenem motornem kolesu, ki je, da bi preprečil trčenje, zaviral, padel na levi bok in skupaj z motornim kolesom trčil v levi bok osebnega avtomobila. Policist se je pri padcu poškodoval, odpeljali so ga v izolsko bolnišnico, povzročiteljici sledi plačilni nalog.

Včeraj dopoldan je na Piranski v Kopru 41-letni državljan Češke odvzel prednost 15-letniku z mopedom. Čeh je plačal globo, moped pa so policisti zasegli, ker je predelan.

Vožnja po napačni strani ceste

Ob 14.30 so policisti obravnavali prometno nesrečo na odcepu za Hotično. Povzročil jo je državljan Italije, ki je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v dve vozili. Ženska v drugem vozilu je bila v nesreči lažje poškodovana. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali 21 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Po enotah so obravnavali PP Ilirska Bistrica 17 oseb, PP Kozina tri in PP Piran eno. Dve osebi sta že bili vrnjeni hrvaškim varnostnim organom, ostali bodo vračani tekom današnjega dne.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija