To sredo, tik pred prazničnim prostim četrtkom, bo vrata odprla Restavracija Carpaccio na istoimenskem koprskem trgu. Dišalo bo po dobrotah bosanske kuhinje, njihovi chefi pa napovedujejo 'najboljši grill na Obali'. Ponujajo pa tudi zaposlitev.
V KOPRU DIŠI PO DOBROTAH BOSANSKE KUHINJE: V sredo odpira vrata Restavracija Carpaccio
Koper
V sodelovanju s priljubljeno restavracijo Saraj bo Restavracija Carpaccio na Obali ponudila najboljše, kar predstavlja bosansko kuhinjo, v kateri se prepletajo zanimivi okusi in čudovite arome vzhodne in zahodne kulinarike.
V koprski restavraciji vam bodo postregli jedi, ki jih njihovi kuharji pripravljajo po tradicionalnih receptih. Pri kuhi uporabljajo le najboljše surovine, njihove kuharske kreacije pa ne vsebujejo svinskega mesa.
Iz bogate ponudbe bosanskih jedi boste lahko poskusili na primer različne bosanske pite, ki jih bodo v Restavraciji Carpaccio pripravljali ročno. Vsak dan boste lahko izbirali med svežo sirnico, zeljanico ali krompirušo.
Med njihove specialitete zagotovo sodijo jedi izpod peke ali sača, radi pa se pohvalijo tudi z izvrstnim žarom, ki bo gotovo navdušil ljubitelje sarajevskih čevapčičev, ki nastajajo po posebni recepturi, ali manj znanih sudžukic.
Priložnost za zaposlitev
Če ste vešči natakarskega dela ali dela v kuhinji, pa je Restavracija Carpaccio lahko tudi karierna priložnost, saj iščejo dodaten kader. Zaposlili bodo pomočnika kuharja in natakarja, ki se bosta lahko preizkusila v njihovem timu.