V KOPRSKI TRGOVINI ŽE DRUGIČ KUPILA "MAČKA V ŽAKLJU": Kaj so na očitke o prodaji gnilega sadja odgovorili v Sparu?

Koper

Na družbenem omrežju Facebook smo ta konec tedna zasledili objavo, v kateri uporabnica družbenega omrežja piše, da je v soboto, 24. julija, v eni izmed Sparovih trgovin v Kopru kupila pakirana jabolka, ko je doma odprla embalažo, pa je videla, da je sadje praktično popolnoma gnilo. Podobno naj bi se avtorici objave pred časom zgodilo tudi s čebulo.

Ob tem smo trgovino prosili za nekaj pojasnil glede očitkov, da prodajajo gnilo sadje in zelenjavo.

Zanimalo nas je, kako je do tega sploh prišlo in kaj lahko kupec v takšni situaciji stori.

Odgovorni iz omenjene trgovine se stranki za neprijetno izkušnjo iskreno opravičujejo.

Hkrati pa so nam povedali, da so pritožbo vzeli resno in nemudoma ukrepali. V trgovini, kjer je prišlo do "ponesrečenega nakupa," so pregledali vse pakete z jabolki, pri čemer gnilega sadja niso našli. Do sedaj tovrstne reklamacije še niso prejeli, pravijo.

Se pa lahko stranka, ki bi se morebiti znašla v podobni situaciji, z izdelkom in računom obrne na poslovalnico ter dobi povrnjeno kupnino. V primeru dodatnih vprašanj so kupcem na razpolago tudi na info@spar.si.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joca amster damm |  28 .07. 2021 ob  18: 01
ŠPAR VEČ KOT FER
ŠPAR NJEGOV NAJBOLJŠI SOSED
ŠPAR VEM ZAKAJ
potem ji rečem deset dek mortadele in dobim ven dve feti,,,alo piar špar wake up
joca amster damm |  28 .07. 2021 ob  17: 58
tudi šalam nimajo pojma kako rezat k ti mortadelo nareže šefika na 2 cm debeline pa jo prosiš fette sottili,, niente niente
ho vinto qualche cosa ? niente niente
zakaj ŠPAR MOJ NABOLJŠI SOSED svojih na delikatessen ne pošlje na izobraževanje v agrarijo kako se pravilno reže mortdadela porka troja

in imajo slabo sadje borovnice jagode maline kupiš in naslednje jutrro v kanto,,ma kaj je to
alfa |  28 .07. 2021 ob  06: 07
po sadje in zelenjavo je najboljše it na tržnico dopoldan, popoldan pa v agrarijo ,kjer prodajajo poleg trgovinsko tudi domačo robo,,ki pa je razlika v ceni ampak je vredna svojega denarja...zadnjič sem v agrariji namerno kupila ohrvt domač in trgovinski, seveda je domač prevladal po okusu in ja vse pohvale tej trgovini ,da prodajajo domačo lokalno zelenjavi le tako naprej itd.,ker kdor dela zjutraj je tržnica popoldan zaprta oz.ni več različnih branjevk iz okoliških kmetij...agrarija hvala vam.
hribi |  27 .07. 2021 ob  19: 03
Ker je sedaj zelo aktualna a prodaja sadja bi rad povedal, da je kakovost lubenic v Šparju na nivoju odpadkov za svinje. Tisto ni vredno 5 centov/kg. Ampak tudi Merkator, ki je bil na tem področju boljši jim pridno sledi, zgleda da je tem trgovcem bolj pomembna razlika v ceni kot kakovost.
en iz raje |  27 .07. 2021 ob  13: 12
13
Zadeva je preprosta.
Sadje in zelenjavo kupuješ v rinfuzi (po komadu), če ti trgovec ni všeč pa greš k drugemu.
Sam omenjenega trgovca že dooolgo zapostavljam zaradi kvalitete in predvsem odnosa do kupca.
td |  27 .07. 2021 ob  12: 40
16
Ali pa gre za fejk objavo. Dokler se takih ne bo preganjalo sodno, do takrat bo vse to možno. Sam še nisem videl kaj takega pravzaprav v nobeni trgovini, morda je en kos sadja ipd, ma ne kar vse.