V KOPRSKEM LOKALU VKLENILI 43-LETNIKA: Drugi si je naredil 'praznično' zalogo

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 132 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 57 nezakonitih prehodov državne meje.

V Postojni je nekdo vlomil v klet in ukradel 24 steklenic žgane pijače.

V koprskem lokalu je popoldan razgrajal moški. 43-letnik se ni umiril niti po prihodu policistov na kraj, zato so mu odredili pridržanje. Izdan je bil plačilni nalog za več kršitev.

Popoldan so v Portorožu zasegli moped 16-letniku brez vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Drogirani in alkoholizirani

V Luciji je bil odrejen hitri test za droge pri 31-letnemu vozniku osebnega avtomobila pozitiven na kanabis. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Cetorah je 56-letnemu vozniku osebnega avtomobila preizkus alkoholiziranosti pokazal 0.71 mg/l. Tudi njemu sledi obdolžilni predlog.

V Pivki je bil odrejen hitri test za droge pri 42-letnemu vozniku osebnega avtomobila pozitiven na opiate, bezodiazepine in kokain. Strokovni pregled je odklonil, sledi mu obdolžilni predlog.

Včeraj ob 23.30 so v Bertokih ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejen hitri test za drogo je bil pozitiven, poleg tega so mu zasegli manjšo količino posušenih zeleno-rjavih delcev. Zaseženo snov so poslali na analizo, po pridobljenih rezultatih bo sledil ukrep, so zapisali na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija