V IZOLI ŠOK PRED DOMAČIMI VRATI: Na več načinov jo je prestrašil, nato pa se odpeljal na skuterju

Kronika

V Izoli je neznani storilec z neznanim ostrim predmetom razbijal po vratih in jih tudi prebil. Ker mu 46-letna oškodovanka ni želela odpreti, se je premaknil do okna v pritličju in ga razbil, nato pa se je usedel na beli skuter in se s kraja odpeljal.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 primerih in na številko 113 prejeli 158 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin, dve grožnji, en vlom, nasilje v družini in poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali trikrat.

Neznani storilec je v času od 17. do 25. februarja na območju občine Postojna odmontiral in odtujil več prometnih znakov in tabel, ki označujejo omejitev hitrosti ter naselja v občini Postojna. S tem je povzročil za približno 3.000 evrov.

V okolici Pivke je neznani moški izpred trgovine ukradel električno udarno kladivo in podjetje oškodoval za približno 470 evrov. Zoper zaenkrat še neznanega storilca bodo policisti napisali kazensko ovadbo.

V okolici Sežane je neznani storilec iz kombija ukradel eno reg. tablico KPLA-206.

Nasilje v družini

Policisti bodo kazensko ovadili 35-letnega moškega doma iz Kopra zaradi izvajanja nasilja v družini. Moškemu so izrekli prepoved približevanja, ki jo je zjutraj že kršil, zato so mu izdali še plačilni nalog in ga napotili s kraja.

Zaseg avtomobila

V Izoli so policisti zasegli osebni avtomobil 34-letniku doma iz okolice Kopra, ker ne poseduje vozniškega dovoljenja. Zanj bo napisan obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali dve osebi, ki sta nedovoljeno prestopili državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Še vedno sta v policijskem postopku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija