V ITALIJI NAPOVEDALI STROŽJO OBRAVNAVO PRISELJENCEV: Jasno ločevanje med begunci in ekonomskimi migranti

Svet

V Italiji potekajo pogovori za sestavo nove vlade, katere mandatarka naj bi postala voditeljica radikalno desne stranke Bratje Italije Giorgia Melni. Zelo zaskrbljeni so v italijanski priseljenski skupnosti, saj predvolilni program predvideva strožjo obravnavo priseljencev.

Melonijeva je napovedala, da vlada ne bo olajšala pridobivanja državljanstva za mladoletne potomce priseljencev, junija letos je ostro nastopila proti islamizaciji Evrope. V volilnem času je svojo retoriko nekoliko umirila, a načrtuje jasno ločevanje med begunci in nezakonitimi ekonomskimi priseljenci. Od Evrope zahteva ustanovitev zbirnih središč na obalah južnega Sredozemlja.

Melonijeva je v preteklosti poudarila, da noče, da bi italijanski narod izginil in da vse manjšega števila novorojenih otrok ne bodo mogli rešiti s priseljenci, kot meni italijanska levica. Zato hoče, da otroke naredijo italijanske družine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  08 .10. 2022 ob  14: 31
Bravo bravo bravo! Ne omejit, ustavit! Ampak zdaj bo kra vetina van der kriminalka udarila po njej z vso ihto!
Stric iz ozadja |  08 .10. 2022 ob  10: 03
Končno!!! Podobno kot Orban. Evropa se zbuja. Kdaj pa v "našem globožidovskem komunističnem raju" za levuhad in udbo-jugonostalkgike?