V ADAMOVEM KOSTUMU NA OSKARJIH? Podelil je zlati kipec za najboljšo kostumografijo (FOTO, VIDEO)

Svet

Eden od najbolj pričakovanih trenutkov v Hollywoodu, podelitev oskarjev, je tudi tokrat prinesel veliko zabave in nepozabnih trenutkov. Med njimi je bil tudi nastop Johna Cene, ki se je pojavil na odru povsem nag in svojo moškost skrival za kuverto z imenom nagrajenca. Pa je bil priljubljeni igralec res v Adamovem kostumu?

 

Letošnja podelitev oskarjev je bila znova ena izmed najbolj pričakovanih prireditev v zabavni industriji Hollywooda, ki je postregla s številnimi zgodovinskimi utrinki. Poleg glasbenega nastopa Ryana Goslinga, strgane obleke Emme Stone in drugih zanimivih trenutkov, se je v središču pozornosti znašel tudi John Cena.

Cena je podelil oskarja za najboljšo kostumografijo in stopil na oder brez obleke, le v natikačih, pri tem pa je svojo moškost zakrival s kuverto. Fotografije, ki so se pojavile dan po podelitvi, so razkrile, da je nosil posebne spodnjice, ki so prekrivale njegove intimne dele.

Po predstavitvi nominirancev je Cena ob podelitvi nosil improvizirano obleko iz zavese, ki mu jo je 'izdelal' voditelj. Ta izbira je bila natančno določena, pri čemer so se zgledovali po dogodku iz leta 1974, ko se je na odru gol pojavil igralec Robert Opel. Nagrado za kostumografijo je prejela Holly Waddington za delo pri filmu Nesrečna bitja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija