'UPOR' V ČEŽARJIH: Ni verjel, da je pijan, alkotester postavil na laž

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 32 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 124 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, zaradi kršitev javnega reda in miru pa so ukrepali v treh primerih.

Na Škofijah so imeli policisti včeraj dopoldan v postopku 32-letnega Koprčana, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Zvečer so v Bertokih ustavili 66-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je napihal 0,77 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje, odvzeto vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Ob 22. uri pa je bil v Čežarjih ustavljen 31-letni voznik osebnega avtomobila, ki mu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,58 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Z rezultatom se ni strinjal, zato so ga odpeljali na strokovni pregled. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Nasilje v družini

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Ker moški že dlje izvaja tako fizično kot psihično nasilje nad žensko, mu je bila izrečena prepoved približevanja, sledi tudi kazenska ovadba.

Vlomi v Ankaranu in Kortah

V Ankaranu je nekdo vlomil v več kleti, vendar ni nič odnesel.

Nekdo je vlomil v objekt pri Kortah, iz katerega je lastniku ukradel približno 100 litrov oljčnega olja.

Ilegalne migracije

Policisti PP Ilirska Bistrica so obravnavali državljana Afganistana, so še sporočili s PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija