UMOR IN SAMOMOR V PRISOJAH? Moški porinil žensko iz devetega nadstropja, nato skočil sam

Kronika

V Prisojah pri Kopru se je danes zjutraj zgodilo nekaj povsem nepričakovanega. Na mirno jutro je očividec naletel na grozljiv prizor. Ob bloku sta ležali dve osebi, ki nista kazali znakov življenja. Na kraj so prihiteli policisti, ki so več ur opravljali ogled kraja dogodka. Po neuradnih informacijah naj bi prišlo do umora in samomora. Na Policijski upravi (PU) Koper so nam potrdili, da sta umrli dve osebi.

Koprski policisti so bili danes ob 8. uri s strani enega izmed očividcev obveščeni, da je iz bloka na Cesti na Markovec 9 nekdo padel z višine. Policisti so na kraju našli mrtvi kar dve osebi, obe naj bi padli iz 9. nadstropja. Na kraj so poleg policistov, kriminalistov in forenzikov prišli tudi reševalci, ki pa osebama niso mogli več pomagati.

Na PU Koper so nam potrdili, da so mrtva našli moškega in žensko. Ženska, letnik 1971, je živela v omenjenem bloku, kdo je mrtev moški pa zaenkrat še ne vedo. "Trenutno še vedno poteka ogled kraja dogodka. Policija potrjuje identiteto mrtvega moškega," nam je popoldne povedala tiskovna predstavnica koprske PU Anita Leskovec. Kot je dodala, o vzrokih zaradi poteka preiskave še ne more govoriti.

A po neuradnih podatkih naj bi šlo za umor in samomor. Po naših informacijah naj bi moški po glasnem prepiru iz 9. nadstropja bloka na Cesti na Markovec vrgel 49-letno žensko, ki je živela v omenjenem bloku. Nato naj bi skočil še sam. Ali gre za njenega partnerja, še ni znano, saj policija njegovo identiteto še preverja.

Policisti so o dogodku obvestili državno tožilstvo, odrejena pa je bila tudi sodna obdukcija obeh trupel.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
tupamaros |  08 .11. 2020 ob  21: 03
33
Grozno. Ljudje, umirite se.
Fošina |  08 .11. 2020 ob  20: 39
-20
Odprite že oštarije čimprej, jebovas!
OdNekjeZaNekam |  08 .11. 2020 ob  18: 20
-41
kr neki