TRUMP JE IZGUBIL NA VOLITVAH, KMALU PA NAJ BI TUDI ŽENO: "Melania komaj čaka, da ga zapusti"

Svet

Ameriški predsednik Donald Trump, ki je izgubil volitve in se bo moral kmalu izseliti iz Bele hiše, naj bi kmalu izgubil tudi svojo ženo Melanijo. Tako vsaj pravi nekdanja sodelavka prve dame. "Melania šteje minute do trenutka, ko bo zapustila Belo hišo in se ločila od Donalda."

Nekdanja Melanijina sodelavka je razkrila tudi, zakaj prva dama ZDA še ni naredila tega koraka: "Če bi moža zapustila v času njegovega mandata, bi bila to sramota, ponižanje brez primere. Donald bi zagotovo našel način, da jo kaznuje ..."

Da v zakonu zakoncev Trump že leta 'škriplje' trdi še ena Melanijina nekdanja sodelavka, Stephanie Wolkoff. "Njun zakon je najbolj bizarna stvar, ki sem jo videla v življenju," je dejala. Po njenih besedah naj bi Melania ob moževi zmagi na predsedniških volitvah pred štirimi leti jokala: "V Donaldovo zmago ni nikoli verjela. Ni se hotela preseliti v Washington." V javnosti je seveda zanikala, da je njun zakon v krizi, piše Jutranji list.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  09 .11. 2020 ob  02: 26
12
tudi Urška čaka
glas razuma |  08 .11. 2020 ob  22: 03
12
nobeno bitje z zdravim razumom za preživetje ne bi mogel prenašati takega primitivnega šimpanza , občudujem železno voljo naše Melanije , da je zdržala toliko let z njim