TO SO LOKACIJE, NA KATERIH SE DANES LAHKO CEPITE BREZ NAROČILA: Tudi na Primorskem!

Slovenija

Ob zadostnih količinah cepiva proti covidu-19 se bo v nekaterih cepilnih centrih v prihodnjih dneh nadaljevalo cepljenje proti covidu-19, na katerega se ni treba predhodno naročiti. Že v petek so brez naročanja cepili v Pivki, Sežani, Luciji in Trbovljah, danes pa bo to možno na spodnjih lokacijah.

Med 8. in 13. uro bodo brez predhodnega naročanja cepili v Zdravstvenem domu Postojna. Med 9. in 14. uro v Osnovni šoli Hrpelje in v Zdravstvenem domu Ilirska Bistirca. V Zdravstvenem domu Cerknica bo cepljenje potekalo med 10. in 16. uro.

Lahko pa se zapeljete še nekoliko dlje. Med 13.45 in 15.45 bo cepljenje organizirano v športnem parku v Domžalah, med 12.30 in 19.30 pa v cepilni ambulanti v Murski Soboti.

Na vseh lokacijah bodo cepili s cepivom AstraZeneca, izjema so le Domžale, kjer bodo uporabili cepivo Janssen.

Naj spomnimo še, da bo cepljenje brez predhodnega naročanja v prihodnjem tednu potekalo tudi v Kopru, in sicer v sredo, 16. junija, ter v četrtek, 17. junija. Cepljenje bo oba dneva potekalo Specialistični ambulanti za diabetes na Dellavallejevi ulici 3 med 14.30 in 18. uro, so nam povedali v Zdravstvenem domu Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija