SUMILA JE, DA JO FANT VARA, IN NAREDILA NEKAJ GENIALNEGA: Tako ga je ujela "z rokami v marmeladi" (VIDEO)

Trendi

Fant ji je rekel, da gre na večerjo s prijatelji, a mu ni verjela. Hitro je pripravila načrt in ga ujela na laži. Pozneje je na TikToku sporočila, da ga je zapustila.

Uporabnica TikToka Felicia Burzotta je že nekaj časa sumila, da jo njen partner vara. Ko ji je nekega večera dejal, da gre na večerjo s prijatelji, mu ni verjela. V videoposnetku, ki ga je objavila na TikTok, je razložila, kako ga je ujela "s prsti v marmeladi".

Da jo fant vara, je Felicia sumila že dlje časa, saj je v njegovi postelji našla umetno trepalnico, za katero je vedela, da ne more biti njena. Še posebej jo je skrbelo njegovo druženje s svetlolasim dekletom. "Bila je povsod, kjerkoli je bil on," je dejala Felicia in nato podrobneje razložila, kako natančno ga je ujela na laži.

@feliciaburzotta

Found a fake eyelash in his bed the day after too lol ##toxic ##messy ##help ##fyp ##blocked

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

"Rekel je, da gre s fanti na večerjo v restavracijo, vendar sem imela občutek, da laže. Poklicala sem v restavracijo in se pretvarjala, da zanj usklajujem zabavo presenečenja. Vprašala sem, kdo je že tam, njegovi prijatelji ali njegova sestra," je Felicia pojasnila v posnetku in nadaljevala:

"Ženska iz restavracije me je vprašala, kako izgleda, jaz pa sem ga opisal in povedala tudi, kako je oblečen. Rekla je, da ga je videla in da je bil s sestro. Takoj sem jo vprašala, s katero sestro, blondinko ali rjavolasko. Ženska, za katero sem sumila, da je njegova ljubica, je imela svetle lase. Potrdila mi je, da sedi s svetlolasko in tako sem ga dobila."

@feliciaburzotta

Reply to @carvalhoemilyc and since then I’ve been single????

♬ original sound - Felicia????

To se je zgodilo, ko je bila Felicia odsotna od doma. Ko se je vrnila, je takoj odšla k partnerju in ga zapustila.

Mnogi so ji na TikToku čestitali za detektivsko delo in rekli, da naj vedno zaupa svojim občutkom, piše The Sun.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija