STE ŽE VIDELI TRUMPA BREZ MAKEUPA? "Kot Darth Vader brez maske" (FOTO)

Trendi

Nekdanji ameriški predsednik, 76-letni Donald Trump, se je na turnirju LIV Golf pojavil brez ličil in mnogi ga niso prepoznali. Na Twitterju so se množično šalili na njegov račun in ga med drugim primerjali z Darth Vaderjem (likom iz Vojne zvezd).

Trump se je včeraj v New Jerseyju udeležil golf turnirja in presenetil. Na dogodku je bil namreč videti precej bolj "naraven", kot smo ga vajeni, kar pomeni, da njegova koža na obrazu ni imela tistega zanj značilnega oranžnega podtona, pod očmi pa tokrat ni bilo belih lis.

"Videti je kot druga oseba. Vzemite mu MAGA (Make America great again) kapo in ne bi ga prepoznal," je zapisal uporabnik Twitterja, nekdo drug pa je pripomnil, da je nekdanji predsednik "pil iz napačnega grala".

"Videti je res dobro. Zdrav, svež, napet, živahen, poln življenja. Poln briljantnih spoznanj," se je pošalil tretji.

Nekoga je spominjal celo na enega ključnih protagonistov v znanstvenofantastičnem filmu Vojna zvezd: "Kot Darth Vader brez maske." 

"Čeprav tega ne odobravam, razumem, zakaj uporablja pršilo za porjavitev," se glasi še en od mnogih komentarjev, ki so se nabrali pod Trumpovimi novimi posnetki.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija