STE VIDELI TO TATVINO? Zgodila se je v sredo popoldne pri koprski tržnici

Kronika

Nekdo je v sredo med 17.30 in 18. uro na parkirnem prostoru za kolesa pri tržnici v Kopru ukradel moško cestno kolo znamke Specialized, tip Ciruss elite, črne barve z rdečim detajlom, letnik 2019, vredno 1100 evrov, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografiji sta simbolični.

V Kopru je nekdo na Ulici II. Prekomorske brigade ukradel skuter Vespa 50, znamke Piaggio, tip SC12, registrskih številk KP AH-33, vreden 600 evrov, in motoristično čelado znamke Vespa.

Dopoldan so imeli postojnski policisti v postopku 38-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Postojne, ki je vozil v času veljavnega ukrepa, in sicer sankcije prepovedi vožnje motornega vozila. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Danes ob 5.45 so policisti v Piranu ustavili 21-letnega voznika začetnika iz Lucije. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,36 mg/l, prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, začasno odvzeto vozniško dovoljenje, sledi pa še obdolžilni predlog.

Policisti PU Koper so v sicer zadnjih 24 urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 134 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in en vlom. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v štirih primerih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija