STE VIDELI TO PROMETNO NESREČO V IZOLI? Voznica ni dala svojih podatkov, kolesar se je lažje poškodoval

Kronika

Včeraj ob 18.45 je v Izoli na Južni cesti prišlo do trčenja med 32-letnim kolesarjem in zaenkrat še neznano voznico osebnega avtomobila Opel insignia. Kolesar se je v nesreči lažje telesno poškodoval, voznica pa je kraj prometne nesreče zapustila, ne da bi nudila svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, po izsleditvi pa zoper povzročiteljico sledi ustrezen ukrep, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Fotografije so simbolične.

V Šalari je 45-letni voznik kombiniranega vozila včeraj ob 19.22 trčil v zid in se pri tem lažje telesno poškodoval po glavi. Policisti so ugotovili, da je moški vozil pod vplivom alkohola, saj mu je rezultat alkotesta pokazal 0,88 mg/l. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

V Bertokih pa so 55-letnemu državljanu Belorusije, z urejenim statusom prebivanja v Sloveniji, zasegli osebno vozilo, saj ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljena. Zoper njega sledi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 189 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, pri katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, pri ostalih pa je nastala le materialna škoda. Zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov so zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih. Na območju PU Koper v zadnjih 24 urah niso obravnavali ilegalnih prebežnikov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija