SRBIJA ZA CEPLJENE DRŽAVLJANE PRIPRAVLJA BOGATO NAGRADNO IGRO: Osvojili bodo lahko tudi stanovanje v prestolnici in avto

Svet

V Srbiji so za večjo precepljenost med prebivalci ubrali prav posebno metodo. Vsi, ki se bodo cepili proti Covidu-19 in za to prejeli ustrezno potrdilo, bodo lahko z njim sodelovali v nagradni igri z bogatimi nagradami. Med drugim se bodo lahko potegovali za stanovanje v Beogradu in Fiat 500L.

Srbija bo kmalu organizirala nagradno igro za vse cepljene državljane, da bi z bogatimi nagradami motivirala še ostale. Glavna nagrada, ki jo ponujajo v nagradni igri, je stanovanje v srbski prestolnici in avtomobil "fiat 500L", skupno pa bi naj podelili več kot deset tisoč nagrad.

Sodelovati bo možno na dva načina, in sicer s potrdilom o cepljenju, s katerim bodo cepljeni lahko sodelovali v javnem žrebu ali pa bodo o srečnem dobitniku odločale kar serijske številke potrdil o cepljenju, ki bodo uporabljene kot nekakšne "srečke" za sodelovanje na loteriji. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi cepljeni državljani - ne glede na to, kdaj so bili cepljeni, poroča portal Informer.

Predviden je tudi velik denarni sklad, kjer bodo poleg stanovanj in avtomobilov cepljenim podelili še druge nagrade. Z malo sreče bo tako možno zadeti potovalne bone, kupone s popusti ipd.

Srbi so se za tovrstno promocijo cepljenja odločili predvsem, da bi s precepljenostjo uspešno zamejili širjenje nove delta različice virusa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija