SPREMEMBA, KI JE VZBUDILA POZORNOST AMERIČANOV: Biden je iz bivše Trumpove pisarne odstranil gumb

Svet

Glede na tvit, ki ga je objavil novinar Tom Newton Dunn, je ameriški predsednik Joe Biden odstranil gumb za naročanje dietne Coca-Cole, ki je bil na mizi njegovega predhodnika Donalda Trumpa.

Donald Trump

Združene države Amerike so bile v sredo, 20. januarja, priča prisegi predsednika Joeja Bidena in podpredsednice Kamale Harris. Nova vlada je obljubila, da bo po vstopu na položaj sprejela številne spremembe, ki so bile del volilne kampanje. Vendar je ena bizarna sprememba presenetila državljane. Ameriški predsednik Joe Biden se je odločil, da bo odpravil gumb za naročanje dietne Coca-Cole, ki je bil del mize njegovega predhodnika Donalda Trumpa.

Oglejte si tvit Newtona Dunna, ki je vzbudil ogromno pozornosti in v katerem piše: "Predsednik Biden je odstranil gumb za naročanje dietne Cole. Ko smo z @ShippersUnbound leta 2019 intervjuvali Donalda Trumpa, smo bili navdušeni nad malim rdeči gumbom na predsednikovi mizi. Na koncu ga je Trump pritisnil in butler je hitro prinesel dietno Coca-Colo na srebrnem krožniku. Zdaj gumba ni več."

Po poročilu Independenta se je Donald Trump pogosto šalil, da je gumb povezan z jedrskim orožjem. "Predsednik naj bi obiskovalce 'hecal' na način, da je pritisnil gumb in rekel, da je ta gumb povezan z državnim jedrskim orožjem."

Tvit je zaslovel na družbenih omrežjih in zbral 122,6 tisoč všečkov ter 24,7 tisoč deljenj. To so nekateri izmed smešnih komentarjev uporabnikov Twitterja, ki se nanašajo na omenjen tvit:

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komunisti, povsod so |  27 .01. 2021 ob  13: 04
-1
"Marenda" na gumb je slaba marenda. ★ Broz in tovarišija ★ so imeli polne mize škampov in šljivovice. No, dokler je bilo denarja. Potem, ko so hoteli oskubiti še edino produktivno sorto, rimsko-germansko misleče in razmišljujoče po Sloveniji, se je tam pojavil super-fantiček Janša ... hvala mu. In tako so ostali brez "marende" tudi v Beogradu. Bog ve kaj imajo danes po mizah v ★ Ljubljani ★ ?