SOPOTNIK V ŠAULIĆEVEM AVTU NI MRTEV, MEDICINSKA SESTRA DALA NAPAČNO INFORMACIJO: Pijani Nemec trdi, da ni mogel preprečiti tragedije

Kronika

Po tragični sobotni prometni nesreči, v kateri je včeraj umrl priljubljen srbski pevec narodne glasbe Šaban Šaulić, naj bi bitko za življenje izgubil tudi sopotnik v vozilu, Šaulićev klaviaturist Mirsad Kerić. Takšno informacijo je srbskim medijem posredoval menedžer Sabit Derišević, ki pa se je izkazala za napačno. 

Mirsad Kerić in Šaban Šaulić

34-letni Nemec, ki je z Mazdo 6 trčil v zadnji del Seata, je bil pijan in brez vozniškega dovoljenja. Po nesreči je trdil, da je voznik Seata izgubil kontrolo nad vozilom in da se ni mogel izogniti trčenju, so poročali nemški mediji. Trčenje je bilo silovito. Voznika in oba sopotnika v Seatu so po nesreči prepeljali v bolnišnico, kjer je 67-letni Šaulić podlegel poškodbam.

V Seatu sta bila poleg Šaulića še njegov boter Sloba Stojadinović, ki je vozil, in klaviaturist Mirsad Kerić. Slednji naj bi prav tako umrl v bolnišnici. Na Facebooku se je dopoldne oglasil Kerićev sin Dennis, ki je sporočil, da je oče še vedno živ in da se bori za življenje. Medije in novinarje je pozval naj prekličejo oziroma popravijo informacijo. Kot se je izkazalo, je informacija prišla s strani menedžerja, ki je srbskim novinarjem naknadno povedal, da mu je tako dejala medicinska sestra. Kot je še dejal, 'ne krivite novinarjev, saj so netočno informacijo dobili iz bolnišnice'. 

Tragična smrt 'kralja narodne glasbe' močno odmeva in je pretresla njegove številne oboževalce. Med njimi je Luka Dončić, ki je na svojem Instagramu objavil zgodbo, v katero je umestil Šaulićevo pesem 'Ti me varaš najbolje'.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija