ŠOKIRANI IN RAZOČARANI NAD ODNOSOM ZALE IN GAŠPERJA: Gre zgolj za marketinško potezo? (VIDEO)

Slovenija

Zala in Gašper pač nista ravno navdušena nad uvrstitvijo v finale Evrovizije, kar sta tudi javno povedala. Po Gašperjevih besedah se je Zala veselila, da bo 'vsega tega konec'. Na tiskovni konferenci finalistov je na vprašanje voditeljice, kako se počuti lepi par, odgovorila, da je klimatska naprava ubijajoča. Da se je Zala borila z mrazom, je mogoče videti tudi na video posnetku. Tako iz Slovenije kot iz tujine sta še vedno deležna številnih očitkov, nanje sta se že odzvala na Facebooku in Instagramu. A kritike glede njunega vedenja še kar ne nehajo deževati.

Da sta Zala in Gašper vidno utrujena in naveličana evrovizijskega cirkusa, so opazili predvsem novinarji, ki spremljajo dogajanje v Tel Avivu in so ju o tem tudi povprašali. "Ni nama do vsega tega cirkusa, sva pa navsezadnje noro počaščena, da so ljudje, ki jim najina glasba toliko pomeni, da se zanjo postavijo in to nama je najbolj pomembno. Zato se še toliko bolj veseliva, da greva dalje delat glasbo, kar nama tudi največ pomeni," je pojasnil Gašper.

Na vprašanje, ali sta srečna, da sta v finalu, sta povedala, da jima zdaj ljudje vsaj ne morejo ničesar očitati, kar se jima zdi v redu. Sicer pa naj bi se Zala bolj kot finala veselila prostih dni. Do sobote imata še nekaj časa za počitek, zato sta odpovedala nekaj zadev, ki sta jih planirala in bosta namesto tega čas do sobote preživela na plaži, kjer bosta naročila njuno najljubšo hrano, testenine. Kot sta še dejala naša finalista, je to zagotovo konec njunega evrovizijskega udejstvovanja.

Po tem, ko so nanju leteli številni očitki, sta se odzvala na Facebooku in Instagramu, kjer sta zapisala: "Da se je najina pesem dotaknila vaših src, nama pomeni več, kot si sploh lahko zamislite. Prav to je razlog, da sva šla na evrovizijo, čeprav se nama včasih zdi, da ne spadava tja. Res se trudiva po najboljših močeh in največ nama pomeni, da navijate za naju in najino pesem."

Pa vendar ne verjamejo vsi, da si mlad par iz Maribora želi le še domov iz Tel Aviva. Pojavljajo se indici, da gre pri njunem vedenju za marketing oziroma načrtno početje. Za Zalo in Gašperjem stoji številna ekipa, ki ureja odnose z javnostjo. V nastop na Evrovoziji je Slovenija vložila 700.000 evrov.

Na družbenih omrežjih dežujejo očitki in kritike tako domače kot tuje javnosti. Twitteraši so med drugim zapisali:

- 'ja, res sta srečna #pokerface'

- 'Šokirana in razočarana nad njunim odnosom med novinarsko konferenco znanih finalistov. Ravno zaradi tako dolgočasnih vprašanj želiva iti domov, sta dejala med intervjuji. Njuna pesem je odlična. Ampak odnos pa katastrofalen'

- 'Želim le povedati, da je bil ob včerajšnjem intervjuju nastopajoč par iz Slovenije zelo neotesan in nespoštljiv, ko bi morala biti glede na svoje dosežke bolj prijazna in ponižna'

- 'Gašper Šantl se mora zavedati, da je razlog, zakaj ju sprašujejo dolgočasna vprašanja v tem, da noben ne ve, kaj ju sploh vprašati, a se vseeno trudijo biti vljudni in ju ne izpustiti. Bodita hvaležna, da sta se uvrstila in se s tem spoprimita'.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  16 .05. 2019 ob  12: 38
17
Najbolje je, da na Euroviziji ne sodelujemo več.