ŠOKANTNO: Ko 9-letnica pove, da jo materin partner spolno zlorablja, trdijo, da ima težave z mentalnim zdravjem (VIDEO)

Svet

Posnetki 9-letne deklice Sophie iz Teksasa, ki se noče vrniti domov k svoji materi, so postali viralni hit. Posnetki, na katerih se deklica pogovarja s svojim očetom, joče in se upira, so srhljivi. Babico prosi, da bi lahko ostala pri svojem očetu, vendar babica otrokove trditve in prošnje ignorira.

Na posnetku deklica joče in sprašuje: "Zakaj mi ne verjameš?"

Ženska ji odgovarja: "Kdo se te dotika? Hočem vedeti, ker mi je mar zate."

Deklica nadaljuje: "In mama gleda, ko se to dogaja … Zmeraj narediš tako, da se počutim slabo."

Ženska jo naprej vpraša, kje se dotika in deklica pove, da bo spolovilu. Da se je nekega jutra zbudila in je imela kri na spodnjem perilu.

S posnetka je mogoče videti, da je deklica travmatizirana in se upira, ko jo mati poskuša vzeti iz avtomobila.

Dekličin oče naj bi ob tem ostal povsem nemočen. Tudi socialna delavka naj dekličinih navedb ne bi jemala resno. Minuli mesec je materin odvetnik pred sodiščem dejal, da ima deklica najverjetneje težave z mentalnim zdravjem. Sodišče je odločilo, da se mora deklica vrniti domov k svoji materi. Na policiji pravijo, da primer 9-letnice ostaja odprt in ga niso še zaključili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stric iz ozadja |  06 .09. 2020 ob  16: 13
Pri nas je bolj aktualna zoofilija (npr afera Baričevič)....
Kanola |  06 .09. 2020 ob  12: 51
leta 2014, sem bil na roleraškem forumu v ZDA, kjer smo meli redne debate o športu itd. , bil je en MMA človek, bivši crack-head (kokain tekoči) kateri je non stop pisal neke čudne zgodbice. Jaz sem ga takoj prebral da je pedofil, sem mu to napisal javno in mi je celo na privat sporočila poslal linke do njegovih datotek, katere sem posredoval Ameriški policiji (Texasu je to blo in FBi) ... no potem pustim zadevo pri miru. In kaj se zgodi čez 2 leti, na forumu kr naenkrat piše , uporabnik: OLDSKIZZLE, J**** T* M***** ... Preberem, dobili so pedofilsko sekto v Texasu in on je dobil kakih 60 let zapora, v Texasu je zelo strogo, tako bi moglo bit tudi v slo, za take zločine, pa bi trikrat, štirikrat premislili predn počenjo te satanistične obrede....
Kanola |  06 .09. 2020 ob  12: 48
to je žalostna Amerika (bi napisal žaljivke ampak me bo admin brisal)... Ne hodite v ZDA.. Izogibajte se američanom itd. , z ZDA se nima opravka, razen posla, ker ima VLADA denar, ne ljudi.
Tudi jaz sem imel zgub spomina, z zdravniki smo govorili (nevrolog, psihiatri) in zaključili da dejansko imam amnesio, pa je folk klatil naokoli da imam shizofrenijo, moja diagnoza pa je afektivna motnja, katero sem staknil zaradi ogleda filma 'VG ROOTS' kjer so mi spomini za kratek čas prišli nazaj.

Edini ki ti bo verjel, je ali advokat, ali sodnik, ali kriminalist, ker samo oni so jih tolko že slišali da ničesar več ne spustijo slučaju, itd. , ostalim, skrivnosti ne govorit.