ŠOK ZA FRIZERKO: Prijavila, da ji je nekdo ukradel denar, nato pa so jo aretirali zaradi prostitucije

Svet

Zagrebška frizerka (22) je poklicala policijo in podala prijavo, da ji je nekdo ukradel denar. Policisti so uspeli najti denar, ki je bil prijavljen kot ukraden, nato pa so žensko aretirali zaradi prostitucije.

Po poročanju portala 24sata.hr so policisti ugotovili, da se ženska ukvarja s prostitucijo v najetem zagrebškem stanovanju na Trešnjevki. Stranke pa naj bi pridobivala s pomočjo različnih spletnih strani. Mestno sodišče za prekrške v Zagrebu jo je spoznalo za krivo in jo obsodilo na 100 evrov denarne kazni, od kazni pa so ji odšteli 80 evrov, ker je bila dva dni v policijskem pridržanju.

"Policijo sem poklicala, ker sem mislila, da je bil denar, ki sem ga zaslužila z delom med sezono na morju, ukraden. Ta denar pa sem hranila za preživetje in pomoč staršem. Je pa policist v sobi našel mojo torbico, v kateri je bil denar, a sem nanj žal pozabila. Denar, ki so mi ga vzeli, ni bil zaslužen s prostitucijo, ampak s sezonskim delom, kar je mogoče preveriti," je povedala na sodišču in zatrdila, da se je večinoma družila z vrstniki in prijatelji, ki so bili tisti večer tudi v njenem stanovanju. Sodnici je povedala tudi, da je bil policist, ki je vodil postopek, do nje zelo nesramen.

Frizerka je sodišče prosila za razumevanje, saj se preživlja sama in trenutno nima dohodkov, odvzem omenjenega denarja pa bi ji še bolj otežil življenje. Prav tako je dejala, da je bil ta dogodek s policijo zanjo izredno boleča izkušnja, kar bo tudi razlog, da bo prenehala s takšnim obnašanjem.

Sodnica je odločila, da se ji vrne 625 evrov, za katere je poklicala policijo, saj ni dokazov, da bi ta denar zaslužila s spolnimi storitvami, še poroča 24 sati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija