ŠOK V KOPRSKEM KROŽIŠČU: Do trka ni prišlo, se je pa kljub temu poškodoval

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 32 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 98 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali v šestih primerih.

Fotografiji sta simbolični. 

V Kopru je včeraj zjutraj občan z električnim skirojem prečkal vozišče krožišča v trenutku, ko je krožišče zapuščal neznan voznik osebnega avtomobila. Ta voznik je zavrl in se ustavil, pri tem pa se je občan na skiroju tako prestrašil, da je izgubil oblast nad skirojem in padel. Pri padcu se je lažje poškodoval. Do trka med voziloma ni prišlo.

Kraje in vlomi

Policisti so dobili informacijo, da je na Fernetičih več dni parkiran skuter, italijanske registracije. Pri preverjanju so ugotovili, da je vozilo beleženo kot ukradeno, in sicer 17. decembra v Italiji. Postopki še potekajo.

Zvečer je nekdo vlomil v hišo v Sežani. Ko je oškodovanka to slišala, je zakričala, to pa je storilca odvrnilo od dejanja in je pobegnil. Policisti zadevo preiskujejo.

V Slavini pri Postojni je nekdo iz odprtega hleva ukradel štiri profesionalna sedla. Eno je vredno približno 5.000 evrov.

Ilegalne migracije

Italijanski varnostni organi so v Slovenijo vrnili dva državljana Maroka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija