ŠOK OB POGLEDU NA RAČUN: V baru so mu zaračunali dodatek, vsakič ko je prišel natakar k mizi (FOTO)

Svet

Stranka v baru v španski Zamori je osupnila, ko je na svojem računu odkrila dve dodatni doplačili.

Po končanem obroku na terasi bara Imperial v Benaventeju je moški dobil račun, ko je šokiran ugotovil, da so mu zaračunali dodatno storitev.

Moški je odkril, da mu niso zaračunali le dodatnih 20 centov vsakič, ko je natakar prišel k njegovi mizi, ampak tudi dodaten evro za uporabo jedilnega pribora.

"Zadnja kaplja čez rob je bil evro, ki so nam ga zaračunali, da smo dobili jedilni pribor za rezanje toasta, ki smo ga naročili," je zapisal na Twitterju v objavi, ki je hitro postala viralna.

Bizaren incident se je zgodil lani, v restavraciji pa trdijo, da je bilo doplačilo za vsako postreženo pijačo in ne vsakič, ko je natakar pristopil k mizi. V odgovoru so namreč dejali, da je običajna praksa, da lokali zaračunavajo dodatno pristojbino za storitve zunaj bara in dodali, da je bila cena 20 centov za vsako postreženo pijačo, je včeraj poročal Spanish news today.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
magik |  20 .07. 2022 ob  11: 28
Opaaa, to je pa zihr novica, s katero moramo biti nujno seznanjeni!
Kaj res nimate drugega pisati, kot tovrstne stronzate?
Mimi |  20 .07. 2022 ob  10: 30
Wow. Ke šok. Drugič naj ostane doma. Ti senzacionalni računi so postali prav "must have" vsakega portala poleti... Če slučajno ni s hrvaške pa najdejo kej drugega...