SO ELEKTRIČNI SKIROJI POSTALI "VROČA ROBA" ZA TATOVE? Včeraj v Kopru ukradli dva v vrednosti več kot 1000 evrov

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper, so včeraj v Kopru obravnavali dve tatvini. Neznanec je izpred trgovine ukradel odklenjen električni skiro znamke Segway, tip Ninebot KickScooter, črne barve, vreden 420 evrov. Prav tako je v Kopru nekdo ukradel tudi električni skiro znamke XIAOMI, tip Mi PRo 2, vreden 610 evrov.

Fotografije so simbolične.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 78 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 192 klicev. Obravnavali so 19 prometnih nesreč z materialno škodo, štiri z lažjimi poškodbami in dve s hujšimi, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin in en vlom ter eno ponarejanje listin. Zaradi kršitev javnega reda je bilo 15 intervencij.

Ob 15. uri je na Ferrarski v Kopru 44-letna voznica osebnega avtomobila spregledala 16-letnega voznika mopeda, ki je zapeljal čez cesto po pasu za kolesarje. Mopedist je padel in se lažje poškodoval, voznici je bil izdan plačilni nalog.

Popoldan so bili policisti s strani izolske bolnišnice obveščeni, da so sprejeli osebo, ki je padla z motorjem in se poškodovala. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je 22-letnik padel pred svojim domom pri zavijanju na dvorišče. Ugotovljeno je bilo tudi, da je vozilo neregistrirano in nezavarovano, zato mu je bil izdan plačilni nalog.

V vasi Palčje pri Pivki je nekdo vlomil v hišo. Lastnikom je odtujill zlatnino in bančno kartico.

Ob 21. uri je 17-letni Koprčan peljal moped od Izole proti Kopru, ko je vanj trčil 38-letni voznik osebnega avtomobila iz Senožeč. Voznik mopeda je padel in se huje poškodoval. Vozniku osebnega avtomobila sledi kazenska ovadba.


Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24ih urah obravnavali 24 ilegalnih migrantov: v Ocizli enega državljana Pakistana, na Starodu enega državljana Nepala in enega državljana Bangladeša, v Skadanščini tri državljane Afganistana in enega državljana Pakistana, v Podpeči šest državljanov Turčije, na Rakitovcu pa enajst državljanov Afganistana, poročajo iz PU Koper. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija