SKOZI ANKARAN KAR 128 KM/H! Močno pretežko nogo je imel 26-letnik

Kronika

Včeraj ob 10.08 so policisti na Jadranski cesti v Ankaranu 26-letnemu vozniku osebnega avtomobila izmerili hitrost vožnje 128 km/h, čeprav je tam hitrost s prometno signalizacijo omejena na 50 km/h. Moškemu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 176 klicev. Obravnavali so 10 prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali sedem tatvin, nasilništvo in kaznivo dejanje nasilja v družini. Zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 12 nezakonitih prehodov državne meje.

Na Kozini je bil zjutraj odtujen osebni avtomobil VW Golf, reg. št. KP TH-661, bele barve. Za storilcem policisti še poizvedujejo, lastnica vozila pa je bila s kaznivim dejanjem oškodovana za približno 14.000 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Postojnski policisti so tekom dneva obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Nasilnemu moškemu so prepovedali približevanje žrtvi, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba.

Na Tribanski cesti v Kopru je ob 21.27 zagorelo ostrešje na objektu zavetišča za živali. Gasilci so požar pogasili, po prvih ugotovitvah je nastala le gmotna škoda. Tekom dneva bodo kriminalisti opravili ogled.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija