SALMA HAYEK PRAZNIKE PREŽIVELA V ISTRI: Šla v lov na tartufe, pozirala ob Titovem cadillacu (FOTO, VIDEO)

Istra

Hollywoodska diva Salma Hayek se je med snemanjem filma Hitman's Wife's Bodyguard zadnje tri tedne mudila v Istri, kjer je preživela tudi velikonočne praznike. Očitno je med bivanjem na Hrvaškem zelo uživala, saj je skoraj vsak dan z oboževalci na Instagramu delila fotografije svojega dnevnega dogajanja.

Spoznavala je lepote hrvaške Istre.

Salma Hayek je s sodelavcema Samuelom L. Jacksonom in Ryanom Reynoldsom snemala v Rovinju in na drugih lokacijah v Istri, v prostem času pa raziskovala lepote hrvaške Istre. Na Instagramu je med drugim objavila velikonočno voščilnico z Rovinjem v ozadju in dokumentirala svoj 'lov' na tartufe z dvema psoma, čemur je sledilo zasluženo kosilo.

V družbi hčerke Valentine Pinault in moža, milijarderja Francoisa Henrija Pinaulta je nato obiskala tudi Brione, kjer je pozirala ob znamenitem Titovem cadillacu.

Z možem ob Titovem cadillacu

A z možem se nista zadrževala samo v Istri. Iz brionskega arhipelaga sta krenila proti drugemu dragocenemu jadranskemu biseru: Benetkam. Tam sta se srečala z L. Jacksonom, vsi skupaj pa so se nato vrnili v Trst, kjer bodo danes nadaljevali s snemanjem filma. Prizore bodo snemali v gradu Miramar, jutri se bodo preselili v dvorec Massimiliana in Carlotte, v četrtek pa v tržaško prefekturo.

V petek jih čaka snemanje nekaj prizorov v Porto Vecchiu, v soboto pa bo glavna lokacija snemanja na Trgu Unità, z nočnim prizorom v občinski palači. Iz Trsta se bo trojica hollywoodskih zvezdnikov preselila v Kvarner, kjer bo snemanje potekalo na reških ulicah in mestnih trgih, zadnje prizore filma pa bodo posneli v Zagrebu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija